Gratis bezorgd!

Nieuwe voorjaarscollecties

In het filiaal aan de Lange Nieuwstraat vindt u de allernieuwste woontrends en staat de showroom weer vol met nieuwe collecties. Geels Meubelen werkt voornamelijk met de bekende merken zoals; Urban Sofa, eerste klas zitmeubelen die geheel naar wens te personaliseren zijn. Met keus uit talloze opties, zitcomfort en stoffen met een hoge kwaliteit stelt u eenvoudig een eigen bank samen voor elke budget. Urban Sofa is dan ook erg populair bij Geels Meubelen. Niet alleen het model ‘San Remo’ doet het erg goed, maar zeker ook ‘Merano’ valt onder één van de vele topmodellen die u bij Geels Meubelen kunt bewonderen. Hiernaast is ‘Floris van Gelder’ één van de lifestyle collecties van Urban Sofa die u zeker moet gaan zien. Stoere eigentijdse loungebanken voor een scherpe prijs! Ook als u van sfeervolle landelijke meubels houdt is het merk ‘Richmond Interiors’ terug te vinden in de showroom bij Geels Meubelen. Een aanwinst voor uw interieur in maar liefst 15 kleuren leverbaar. Of het nu gaat om o.a. eetkamertafels, wandmeubelen, salontafels, tv kasten, buffetkasten, slaapkamermeubelen er is altijd wel iets te vinden wat bij u past.

Naast de overige merken die u aantreft bij Geels Meubelen, ziet u ook het merk Eleonora meubelen. Deze meubelen kenmerkt zich door de unieke designmeubelen in de meest trendy kleuren en materialen. Deze ‘eye catchers’ mogen in een interieur niet gemist worden. Eleonora geeft een persoonlijke tintje aan uw kijk op uw eigen woninginrichting. Tevens voor de ‘finishing touch’ de stoere accessoires van By-Boo. Deze accessoires maken het geheel helemaal af. Met kleurrijke kussens, stoere industriële lampen, warme karpetten vervult u uw woonwens die aan de laatste woontrends voldoen. Het filiaal aan de Willemsbeekweg mag u ook absoluut niet overslaan. Ook hier in de showroom staat een geheel nieuwe voorjaarscollectie voor u klaar van het Happy@Home lifestyle concept. Happy@Home is een mix van moderne en romantische meubelen die zo is samengesteld zodat er een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Bij binnenkomst in één van de showrooms ervaart u direct de warme en welkome sfeer van Geels Meubelen en zoals u ruim 27 jaar gewend bent van Geels Meubelen, adviseert het vriendelijke en vakbekwame personeel u vakkundig en leveren zij natuurlijk de garantie en service op beide locaties.

Share this post